preskoči na sadržaj

Osnovna škola Jordanovac Zagreb

Login

Brze obavijesti
Ispis statistike od 17. 2. 2016.

Ukupno: 55111
Ovaj mjesec: 635
Danas: 32
Upisi u srednju školu

Čitamo mi u obitelji svi

Školska učilica

škole.hr

Učenje na daljinu

Drvo znanja

AZOO

MZO

Zbornica.hr

 
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
ŠKOLA ŠAHA U PODRUČNOJ ŠKOLI KOZJAK I MATIČNOJ OŠ JORDANOVAC
Autor: Darko Šlehta, 31. 5. 2017.

NAJUPORNIJI UČENICI-ŠAHISTI SU ONI IZ PŠ KOZJAK!

U ponedjeljak, 12. rujna 2016. godine počela je „Škola šaha“ u PŠ Kozjak kao izvanškolska aktivnost. Na prvome satu bili su 18 učenika od prvoga do trećega razreda, a u ponedjeljak, 29. svibnja 2017. godine na nastavi šaha bilo ih je točno 20!

-Dugo godina prenosim zagrebačkoj školskoj djeci osnove šaha kao umne igre, ali još nikada u mome životu nije se dogodilo da baš nitko od učenika nije odustao od učenja i igranja šaha, a pridružili su nam se novi učenici! Čestitam djeci iz PŠ Kozjak OŠ Jordanovac na upornosti! – rekao je Joakim Puškaš, državni šah trener i državni šah sudac iz Kadetskog šahovskog kluba „Brestje“Sesvete.

Imena polaznika „Škole šaha“ iz PŠ Kozjak: Franka Fiket, Viktor Bahun, Tena Jerković, Rafael Šego, Magdalena Zrno, Magdalena Svaguša, Ajla Mandžić, Lovro Klarić, Barbara Gudelj, Tija Rubčić, Nicolas Kos, Barbara Sedlar, Luka Drozdek, Lena Pavić, Maja Mikulec, Sven Dokić, Mara Luce Ćurin, Lucija Ćurić, Ivan Zrno i Marin Gudelj.

U matičnoj OŠ Jordanovac „Školu šaha“ pohađalo je nešto više od 20 učenika, a po znanju i uspjesima odskakao je Vilim Branica, učenik 8. razreda, koji je u Ekipnom natjecanju zagrebačkih škola u šahu tijekom zadnje dvije školske godine za šahovsku  ekipu OŠ Jordanovac osvojio nevjerojatnih 18 bodova iz 18 partija! I to na prvoj ploči!

 

R.D.K.   


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju